#DOESLIEF #DASLIEF

Stichting Ideële Reclame

😘 #DOESLIEF

Wij zijn best onaardig tegen elkaar. Op straat, op social media, in het verkeer, in het openbaar vervoer, op het sportveld én zelfs in de supermarkt. Met #DOESLIEF wil SIRE Nederland laten zien hoe onaardig we zijn. #DOESLIEF is een positief handelingsperspectief, dat je op jezelf kunt betrekken of kunt gebruiken om andere op hun onaardige gedrag te wijzen, zowel on- als offline.

Een greep uit de media aandacht: NOS- & RTL NieuwsJeugdjournaalHart van Nederland, DWDDde VolkskrantDe Telegraaf, GeenstijlADMarketingTribuneNRCMetroTrouw &  The Best Social

 

🤗 #DASLIEF, al die initiatieven tijdens de Coronacrisis.

En toen was daar het Corona-virus met de bijbehorende crisis die ons allen in de greep houdt. Het heeft enorme impact op ons allemaal. Gelukkig zien we in deze heftige tijd een grote saamhorigheid ontstaan. Lieve initiatieven waarmee we elkaar helpen of een hart onder de riem steken. Grote én kleine gebaren. Deze mensen hebben we bedankt met #DASLIEF. Net zoals bij #DOESLIEF is een handelingsperspectief dat je kunt gebruiken zowel on- als offline. De campagne kwam in enkele dagen tot stand en was een van de eerste ‘positieve’ campagnes tijdens Corona.

Awards:
1 Grand Esprix
3 SAN Accenten
1 Cross Media Award
2 ADCN Lampen + 1 Nominatie
3 SpinAwards
2 Grand Prix Content Marketing Awards
1 EFFIE
1 AMMA
1 The Best Social Awards

Credits:
Agency: Joe Public Take-Away Advertising
Creatives: Antoine Houtsma, Marcel Hartog, Lesley Jutte, Jesse Amatsahip, Arieke van Liere & Jazz Tonna
Rol: Concept, script, art direction & copy

Special thanks to: The Compound, Soundcircus, Adeptiv, Blauwgras, Coopr, Nick Duinmeijer, Wiegert de Vries, Bart ter Haar & Jeroen Hessing.