Commercials

Diverse klanten

🍲 Lidl – Stamp ‘ns anders.

Onze eerste TVC ever. Een commercial met de gezelligste man van Nederland Frans Bauer! Een vrolijke commercial om Lidl’s stamppot-weken te introduceren.

🏢 Lidl – Lift defect.

Teun gaat fit en gezond de winter in met de hulp van zijn buurman en met een beetje hulp van dé beste supermarkt in groente & fruit!

🤳🏼 OK.app – Altijd alles mee.

Je mobiel als portemonnee. Met de OK-app heb je namelijk altijd alles mee. Van je klantenkaarten, bonuspassen, tot je abonnementen én spaarkaarten. In de introductie commercial portretteren we Emma, de girl next door die altijd alles mee heeft, naja bijna alles…

🧀 Milner – Geniet van minder vet.

We willen allemaal gezond eten, maar het moet wel lekker zijn. Milner is échte lekkere kaas voor iedereen die gezond en fit wil leven. Kortom met Milner geniet je van Nederlandse kaas met minder vet.

☕️ Friesche Vlag Latte – Dé melk voor in je koffie.

We doen tegenwoordig geen melk meer in onze koffie maar koffie in onze melk, dan gebruik je natuurlijk niet zomaar melk maar Friesche Vlag Latte. Wij maakten een mouth-watering commercial in samenwerking met met Nosh Foodfilms.

💋 Post NL – De Valentijnskus.

Waarschijnlijk de schattigste video die je vandaag gaat zien. We filmde een aantal schattige meiden die een zelfgeschreven kaart verstuurde met een Valentijnskus.